KEBANGKITAN generasi baru Islam dinanti...

Thursday, November 27, 2008

My Design

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Pemurah

Setelah sekian lama tak update blog ni hari ini barulah diberi kesempatan oleh Allah untuk mencoretkan sesuatu. Masih ada beberapa artikel di dalam simpanan yang masih tak siap-siap sampai sekarang walaupun dah lama memulakan penulisan. Nak kata sibuk, takde lah sibuk mana pun. Asif jiddan buat semua sahabat yang mungkin frust setiap kali buka blog ana kerana lama tak melihat sebarang pembaharuan. Sekarang ni ana mula berjinak-jinak dengan design wallpaper or image. Kalau boring or tensyen mesti ada wallpaper baru untuk laptop. Ni antara hasilnya...










ni koleksi gambar anak buah